fredag 7 maj 2010

Hold me closer, tiny vänsterback

Idag har jag:
1.Vart på en jävligt intetsägande föreläsning om ~INTERNET~. Angående valfri aktivitet på nätet: "Vissa gör det, men inte alla. Det är skillnad på folk och folk". NO WHAAAY? OH MY GOD THIS IS BRAND NEW INFORMATION.

2. Spelat fotboll i Kviberg med killarna i klassen. Inga andra tjejer var med och spelade. Fucking disgrace. Jag menar, jag har aldrig "gått i fotboll", jag kan inte sparka en boll till rätt person, jag kan inte springa fort eller länge. Men vafan! Det är ju ändå jävligt roligt! Jag kan punktmarkera, jag kör fult, jag håller fast, jag tacklar. Offensiv defensiv. Så kommer de rosa knästrumporna från American Apparel till användning också. Matchen Göteborg mot Bönderna vann hemmalaget med 10-3. UTKLASSNING. Jag ser fram emot nästa gång.

3. Gått på genrepet av Göteborgsoperans nya dubbelbalett "Metamorfos". Första verket var bra, tekniskt imponerande etc. Men ANDRA ("La la land"), shit. I love it. Helt cp, blandade medium och teknik. Roligt också! Stark rekommendation där. Det var Johanna R i klassen som hade fått en biljett över eftersom hennes mormor var sjuk, så jag bara gled med. Sweet för mig.

4. Gått hem och spenderat en fredagkväll ensam i min säng med att kolla på Glee. FAIL. Men jag är seriöst astrött. Och så är det fezt imorn. Ursäkter, ursäkter. Jag får skärpa till mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar